Radionice za roditelje

Coaching & Webinari 

Deca ne trebaju savršene roditelje, već roditelje koji su poput svetionika: majke i očeve koji im pružaju orijentir i koji s poštovanjem prihvataju svoju odgovornost u porodici.
 Za zdravlje porodice i dobrobit pojedinih članova odlučujući je kvalitet odnosa.
 Jusper Jul

„Svi mi roditelji želimo da se naša deca osećaju samopouzdano - da veruju u sebe i da idu za svojim snovima i budu srećna."

Kao roditelji možemo da pokušamo da savetujemo, motivišemo i podržimo svoje dete ali ponekad nam je potreban dodatni savet kako naći pravi način da komuniciramo sa našim detetom.
Biti svestan da mali problemi kada se ostave da se talože, mogu stvoriti veće, ružnije probleme je ključno za taj korak ka dobijanju podrške. Rešavanje problema što je pre moguće, pre nego što postanu duboko ukorenjeni ili potisnuti, ključno je za optimalne rezultate.
Kroz  coaching i webinare vam pomažem da postanete svesni i da se lako oslobodite i rešite starih uverenja i blokada, i aktivirate one resurse i osećanja u sebi koji će vam pomoći da budete srećni, zadovoljni, svesni i prisutni u svom životu i životu vašeg deteta.

Sada je pravi trenutak da učinite prvi korak ka unapređenju svog života.


Ulaganje sada i postavljanje dobrih temelja u ličnom razvoju ključno je za sprečavanje eskalacije problema. Daće VAMA i VAŠOJ deci najbolji poklon koji biste ikada mogli dati alate i veštine za bolju komunikaciju, povzanost i ljubav.

Kada vi kao roditelj dođete u situaciju da tražite pomoć, nemojte misliti da ste propali kao roditelj. Apsolutno je suprotno! Činjenica da ste u stanju da prepoznate da je vašem detetu potrebna neka dodatna podrška i pomoć i da se vaše dete bori, je pozitivan znak da ste svesno svesni njegovih potreba. Svi imamo ograničenja i traženje podrške znak je snage, a ne slabosti.
Moje 30-godišnje iskustvo u radu sa decom i roditeljima dalo mi je duboko razumevanje njihovih potreba i izazova. Kroz svoje radionice i individualni koučing koristim inovativne i efikasne metode koje su zasnovane na najnovijim saznanjima iz oblasti emocionalne inteligencije i psihologije.