Česta pitanja

Zdravo!  Dobro došli na mesto kreiranja emocionalno, snažne i srećne dece. Učim  decu Emocionalnim veštinama za upravljanje životnim usponima i padovima. Za svoju besplatnu coaching sesiju od 30 min  ispunite kontakt formu. 
Ovaj program nije dizajniran da promeni ponašanje preko noći. Fokusirani smo na dugoročnu kultivaciju emocionalne otpornosti i promenu paradigme kada je u pitanju odnos prema našem besu, anksioznosti, strahu. Radionice će  pomoći  vašoj deci da zaista shvate zašto se ljute, plaše, osećaju anksiozno kao i kako mogu da počnu da transformišu svoje reakcije u pozitivne promene. Ovaj program je takođe divan način za otvaranje  dijaloga  o emocijama sa svojom decom i tinejdžerima.
Zavisnosti od uzrasta radionice Obrazovanaja srca traju od 35 min za uzrast dece od 4-6 god do 1 i 15 min za tinejdžere.
Svaki paket uključuje i materijale za rad kod kuće – ovaj program nije dizajniran da promeni ponašanje preko noći, već da u radu sa stručnim licem i domaćim zadacima koji dete dobije, dugoročno izmeni svoja uverenja, misli, reakcije i poanašanje.
Svako dete ima svoju dinamiku razvoja  EQ, Preporuka je da po završetku jednog programa uz dogovor i razgovor sa detetom i sa roditeljem se daju dalje smernice koje su u interesu vašeg deteta. Nekada to znači završetak saradnje a nekda nastavak na sledeći program  ili individualni rad. Uvek možete kupiti paket koji Vam se čini podoban za dati izazov koji trenutno imate sa svojom decom.
Uvek se data radionica iz paketa nadoknađuje u slučaju opravdanog izostanka sa iste. Tempo rada se uvek prilagođava detetu.
Paketi su namenjeni deci uzrasta od 5-16 (god). Moja  preporuka i zahtev da prve dve radionice uvek  roditelj, nastavnik ili staratelj prisustvuje na samoj radionici.