Razvijanje EQ kod dece

"Moja monstruozna osećanja" je kreativni priručnik kako kod dece i mladih razviti Emocionalnu inteligenciju.

Emocionalna inteligencija je ono "nešto" neopipljivo u svakom od nas.

 

Ona definiše kako upravljamo ponašanjem, prolazimo kroz društvene složenosti i donosimo lične odluke koje ostvaruju pozitivne rezultate.

Priručnik je dizajniran da pomogne detetu da  se upozna, upravlja  svojim malim monstrumima - svojim osećanjima. 

Deca će kroz igru, zabavu i kreativnost imati prilike da se upoznaju sa svim svojim emocijama svojim malim monstruoznim osećanjima. Deca će na zabavan način shvatiti koliku su divna i posebna i kako da upravljaju svojim teškim mislima i preusmere ih.

Naučiće kako da se fokusiraju na sadašnji trenutak, umesto da budu opsednuti prošlošću ili budućnošću koja u njima izaziva strah i brigu.

Kroz igru i zabavu uz inovativne i efikasne metode koje su zasnovane na najnovijim saznanjima iz oblasti emocionalne inteligencije i psihologije  deca će iskustveno naučiti  ključne veštine za život  razvijajući  emocionalnu inteligenciju (EQ), što podrazumeva uvođenje osnovnih ljudskih sposobnosti:
samosvesti, samokontrole, empatije, veštine slušanja, socijalne veštine i motivacije.  

Uz pomoć priručnika  deca  će moći naučiti kako sa datim alatima i veštinama transformisati stres, anksioznost, zabrinutost, bes, perfekcionizam, negativnost i društvenu brigu u ličnu moć.

 

 

Monster priručnik

PRIRUČNIK - Moja Monstruozna OSEĆANJA u sebi sadrži skup alata koji će deci dati ono što im je potrebno da se umire, izgrade unutrašnju snagu i moć. Priručnik im može pomoći da razumeju i regulišu velika osećanja kao što su bes, anksioznost, povređenost i tuga.

Date  vežbe pomoći  će deci da prihvate sve delove sebe – pozitivne i negativne emocije, i nauče veštine kako da upravljaju svojim poteškoćama umesto da ih potisnu ili pohranjuju a koje će na kraju eksplodirati.

Uzrast:
5+ godina
Cena:
19 €
Paket se može preuzeti i biće Vam poslat na E-mail adresu
Autor priručnika
Svetlana Plazinić Katsimpa
Relax Kids Coach & Trainer
Naručujem priručnik

Naručujem priručnik - Razvijanje EQ kod dece

Narudžba priručnika