"Ja to Mogu" -radionica za razvoj Samopouzdanja

Ako misle da mogu, onda mogu!

Šta je radionica  "Ja to mogu"

 

„Svaki roditelj za svoje dete želi da se oseća samopouzdano - da veruju u sebe i da ide za svojim snovima i bude srećno."
Ja želim da deca nauče da samopouzdanje dolazi iznutra i zasniva se na verovanju u sebe - znajući da je ono što govore sebi važnije od onoga što im bilo ko drugi govori.

Ako misle da mogu, onda mogu!

Kroz igru i zabavu uz inovativne i efikasne metode koje su zasnovane na najnovijim saznanjima iz oblasti emocionalne inteligencije i psihologije  deca će iskustveno naučiti  ključne veštine za život  razvijajući  emocionalnu inteligenciju (EQ), što podrazumeva uvođenje osnovnih ljudskih sposobnosti:
samosvesti, samokontrole, empatije, veštine slušanja, socijalne veštine i motivacije.

Ovaj paket radionica  je  dizajniran da pomogne vašem detetu da se opusti i oseća dobro u svojoj koži da  prepoznaju svoje potencijale i nauče da ih koriste, da usmere da ispravljaju svoje nedostatke ali da veruju u svoje prednosti.

Dete će imati priliku da kod sebe  razvije stav da može  da ostvari  ono što želi.

Zato je i naziv programa „Ja to MOGU!“

Program  za podizanje samopouzdanja obuhvata  upoznavanje dece sa vežbama za kontrolisanje emocija, vežbama koncentracije i preusmeravanja pažnje, vežbama disanja, pozitivnim samorazgovorom, vizuelnim slikama i vežbama opušanja.

Zahvaljujući ovim vežbama, dete je u prilici da svakodnevno unapređuje svoje samopouzdanje da nauči kako da se opusti, da bude samo sebi podrška, da shvati da je sposobno da osvesti sopstvenu moć !

Program može pomoći deci deci da osete sopstvenu moć i da im daju snagu da unaprede svoju moć ponašanja. Ovaj program takođe može pomoći deci da prevaziđu svoju sumnju u sebe i samodepresiju i tako se osećaju više samouvereno i sigurno.

 

Prednosti korišćenja ovog Paketa:

 • Poboljšava san
 • Jača imuni sistem
 • Poboljšava koncentraciju i fokus
 • Poboljšava veštine slušanja
 • Poboljšava samopoštovanje i pozitivnost
 • Poboljšava emocionalno zdravlje i pismenost
 • Poboljšava emocionalnu otpornost
 • Poboljšava kreativnost i maštu
 • Poboljšava sposobnost da se nosi sa stresom i anksioznošću
 • Podstiče pažnju
 • Pogodno za decu uzrasta 6-14 godina

Program se može koristiti pre spavanja ili pre domaćeg zadatka ili određenog vremena za odmor.

Pojedine vežbe i alati se mogu koristiti u školi pre početka nastave, tokom školskog dana, pre početka utakmice ili uoči ispita kako bi pomogli učenicima da se fokusiraju, umire i budu prisutni.

Šta sve dobijate?

8 MODULA

Paket se se sastoji od 8 edukativnih radionica koje se nadovezuju jedna na drugu jer imaju zajednički cilj, a koje ujedno predstavljaju samostalne celine. Na ovim radionicama deca na zabavan način, interaktivno uče tehnike za jačanje samopouzdanja, tehnike kako da sebe smire i da se fokusiraju, tehnike smirnosti, tehnike prisutnosti - MINDFULNES, tehnike disanja – kroz praktične vežbe, igru, mditaciju, pisanje i crtanje i osvešćivanje.

Sve tehnike i vežbe su jednostavne i lake za upotrebu i mogu da se primene svuda – u školi, kod kuće, u sportu, bilo gde u svakodnevnom životu.

8 Video zapisa

 • U okviru video zapisa dobićete jasne smernice i instrukcije kao i posebno osmišljene vežbe i tehnike koje će vam pomoći da prepoznate situacije kada ste hiperaktivni i bez fokusa  i kako da ih iz njih izađete
 • Posebne vežbe - koje ćete usvajati i raditi kada ste samouvereni i sigurni i opušteni u toku dana, koje će vam postati automatizovane.
 • Posebne tehnike svesnosti i prsutnosti (mindfulness)
 • Tehnike disanja sa vizuelizacijom

PORED AUDIO MATERIJALA DOBIJATE

PDF Materijale za svaku nedelju - 8 PDF Materijala za svaki MODUL
+ 8 Meditacija
+ Moju ličnu podršku svakog Petka u trajanju od (20 min) video chat putem Zoom aplikacije

 

Neka emocije vaše detete pokreću, ne kontrolišu!

Naručite paket !

Online radionica
Uzrast:
3-10 godina
Trajanje:
8 Modula
Cena:
215 €
Akontacija:
70€
Predavač i voditelj programa
Svetlana Plazinić Katsimpa
Relax Kids Coach & Trainer
Prijava na radionicu

Prijavljujem se na radionicu - "Ja to Mogu" -radionica za razvoj Samopouzdanja

Prijava za radionicu